VLT® Convertor de Frecvenţă HVAC FC 100 - Convertorul de frecvenţă Danfoss VLT® HVAC este dedicat aplicaţiilor de încălzire, ventilare şi aer condiţionat (HVAC). Cu o gamă largă de caracteristici puternice standard şi opţionale,  convertorul de frecvenţă VLT® HVAC oferă cel mai redus cost global  de deţinere.  

VLT® AQUA Drive FC 200 - Convertorul de frecvenţă Danfoss VLT® AQUA este dedicat  aplicaţiilor proceselor de tratare a apei şi apei reziduale. Cu o gamă largă de caracteristici standard şi opţionale puternice, convertorul de frecvenţă oferă cel mai redus cost glob de deţinere în cazul aplicaţiilor de apă şi apă uzată.

VLT® AutomationDrive FC 300 - Seria VLT® AutomationDrive reprezintă un concept de acţionare singular care comandă întreaga gamă de operaţii de la cele obişnuite, standard până la cele de tip servo pe orice maşină sau linie de producţie.  Platforma tehnologică modulara a sistemelor deschise pe care este construit convertorul de frecvenţă VLT® AutomationDrive îl face extrem de adaptabil şi programabil. Interfaţa lui configurabilă şi  prietenoasă suportă caractere şi limbaje locale.

Seria VLT® 2800 - Convertoarele de frecvenţă din seria  VLT® 2800 sunt printre cele mai mici convertoare de frecvenţă multifuncţionale de pe piaţă. Sunt proiectate pentru o montare unul lână altul pentru economie de spaţiu. Pot fi echipate de exemplu cu Bobine Motor, Filtru RFI, filtru LC+1B.
VLT® 2800 este un convertor de frecvenţă modern şi versatile, uşor de utilizat.  Meniul rapid include toţi parametrii necesari pentru darea în exploatare a convertorului. Oferă instalare şi întreţinere rapide. 

VLT® Micro Drive - VLT® Micro Drive este un dispozitiv de comandă de uz general care poate comanda motoare de curent alternativ de până la 7.5 kW. Este un dispozitiv de comandă mic cu forţă şi fiabilitate maxime.
Conformându-se standardelor RoHS VLT® Micro Drive este fabricat în ideea respectului faţă de mediul înconjurător şi este proiectat în conformitate cu Directiva RoHS.  Este perfect pentru: Aparatele electrocasnice industriale – aplicaţii HVAC - OEM

 

The image gallery you see on this website is the Free Edition of another cool product JSN ImageShow...

JSN PowerAdmin makes your Joomla administration process easy and enjoyable. It allows you to....

JSN UniForm will bring you the new indulgence since you find out it is the easiest-to-use form...

Designed by Geolex